HEDEF LGS 2024

HEDEF 2022 LGS Projesi kapsamında okulumuz akademik takip komisyonu tarafından kış kapmı programı hazırlandı. Ayrıca öğrencilerimizin sömstri tatilinin ilk haftası için rehberlik servisimizce öğrencilerimizin konu tekrarı yapmaları, soru çözmeleri, kitap okumaları hususlarında palnlı hareket edebilmeleri için ders çalışma programı oluşturuldu. Çalışmaalr okulumuza ait twitter, facebouk sosyal medya hesapalrında paylaşıldı. Okul veli sınıf whatsaap gruplarımızda velilerimiz bilgilendirildi.

Okul Müdürümüz Yakup GÜR'ün başkanlığında 8. sınıfların dersine giren öğretmenlerle değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda yapıaln deneme sınavlarının analizleri yapıldı. İkinci dönem yapılacak olan eylem planları görüşüldü.

HEDEF 2022 LGS Projesi Veli Bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Okul Müdürümüz, okul rehber öğretmenimiz ve sınıf rehber öğretmnenlerimiz ayrı ayrı söz alarak birinci dönemin değerlendirmesini yaptılar. 8. sınıf velilerimize HEDEF 2022LGS proje tanıtımı, yapılan deneme sınavlarının analizleri yapıldı. Sınav süreci ile ilgili bilgi verildi.

Ock

HEDEF2022 LGS kapsamında tüm öğrencilerimizin katılımıyla deneme sınavı yapıldı.

Ock

Okulumuzdan daha önceki yıllarda mezun olan ve çeşitli İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerimle 8. sınıf öğrencilerimizi buluşturduk. Mezun öğrencilerimiz, ders çalışma yöntemlerini analttılar. Okulumuzla ilgili anılarını paylaştılar.