T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / MERKEZ - BEHZAT-I VELİ İMAM HATİP ORTAOKULU

HEDEF LGS 2024

Nis

7. sınıf öğrencielrimize yöenelik 01-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan yaz tatili kampımızı planladık. 

Nis

HEDEF LGS 2024 projesi kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerini Mehmet Emin Saraç Proje İmam Hatip Lisesi ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesine tanıtıma götürdük. Öğrencilerimiz gün boyunca okullarda kalarak okulların tüm birimlerini tanımış oldu.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında okulumuz öğrencilerine  Avukat Hülya Altınsoy tarafından seminer verildi.

Şbt

Hedef lgs 2024 liselere hazırlık programı kapsamında öğrencilerimizle çalışma yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleri konulu seminer çalışması yapıldı ve el broşürleri dağıtıldı.

Şbt

HEDEF LGS 2024 Projesi ile ilgili veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan çalışmalar ve ikinci dönemde yapılacaklarl ilgili bilgilendirme yapıldı. 

Şbt

8. sınıfların derlerine giren öğretmenlerle HEDEF LGS 2024 projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Proje ile ilgili okulumuzda birinci dönemde seri denemelerin yapıldığı, koçluk sistyeminin başarılı bir şekilde yürütüldüğü,, öğrencilerin moral ve motivasyonunun artırılması için sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yapıldığı ve ikinci dönemde de bu tür etkinliklerin artırılarak devam ettirileceği ifade edildi.

Ock

HEDEF LGS 2024 çalışmaalrı kapsamında okulumuzda 22-25 Ocak tarihlerinde 8. sınıf öğrencilerimize kış kamp programı hazırladık. Programımız Soru çöümü, deneme sınavı, kitap okuma, ikram ve cemaatle namaz kılma şeklinde olacak.

Ara

Öğrencilerimizin zamanı iyi yönetebilmeleri, sınav süğresini verimli kullanabilmeleri için rehberlik servisi tarafından broşürler hazırlandı ve 8. sınıf öğrencilerimize dağıtıldı.

Ara

Tokat İl Milli Eğitim Müdürküğümüzün "Tokat Okuyor" ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün "Oku-Yorum" projeleri kapsamında öğrencilerrimizin bilinçli bir şekilde kiatap okumaları için okuma gruplarımızı oluşturduk. Okul içinde ve okul dışında çeşitli mekanalrda kitap okuma ve kitap değerlendirme etkinliklerimiz verimli bir şekilde yürütülmektedir.

Ara

Okulumuzdan daha önce mezun olan öğrencilerimizi okulumuza davet ederek 8. sınıf öğrencilerimizle buluşturarak tecrübe paylaşımında bulundular.

Ara

7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artırmak için öğrencilerimizi şehrimizin tarihi mekalarını gezdirdik.

Ara

.sınıf öğrencilerimize soru çözme teknikleri ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıuldı. Okulumuzdan daha önce mezun olan öğrencilerimiz öğrencilerimizle buluşturularak tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.

Kas

8. sınıf öğrencilerimize İmam Hatip Okullarımızın program çeşitliliğianlatııldı, ilimizde bulunan Proje İmam Hatip Liselerine öğrencilerimiz götürülerek okullarımız tanıtıldı.

Kas

Okul rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından 8. sınıf velilerimize ve öğremenlerimize LGS süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.