TOKAT / MERKEZ - BEHZAT-I VELİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuz müzik öğretmeni Seda Güney ve değerli stajyer öğretmenleri koordinatorlüğünde Ramazana Veda konulu musiki müzik şöleni gerçekleştirildi.

Nis

Geleneksel iftar programımızı öğrenci ve öğretmenelrimizle gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Mrt

"Ramazan Paylaşmaktır" parolasıyla her yıl düzenlediğimiz yardımlaşma etkinliğimizi bu sene de başlatıyoruz. Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi velilerimizin bir nebze de olsa ihtiyacını karşılamak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bayram harçlığı vermek isteyen tüm hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz.

Ock

ÇEDES projesi kapsamında okulu7muz öğrencileri Şeyh-i Şirvani Hazretlerinin kabrini ziyaret etti. OKunan hatmin duasın yapıldı.

Ock

Sosyal bilgiler öğretmenleri eşliğinde sulusokak tarihi mekanları tanıtma projesi başkanı tarih öğretmeni Orhan Gazi eşliğinde okulumuz 5.a 5 c öğrencilerinin  katılımıyla gerçekleştirildi.gezide tarihi tokat baskısı  tişörtlere yapılarak öğrenciler e hediye edildi.

Ock

Vakti Kuşanmak ve ÇEDES projeleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle okulumuz mescidinde "Sabah Namazında Buluşma" etkinliği yaptık. Namaz sonrasında tespihat çekildi, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitlerimiz ve Filistindeki kardeşlerimiz için dua yapıldı. Etkinlik sonrasında öğrencilerimize çorba ve simit ikramında bulunduk. Etkinliğimize yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize ve ikramda bulunan kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

Ara

Öğrencilerimiz ÇEDES projesi kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirdiler. öğrencilerimiz okudukları hatimlerin duasını yaptılar.

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz

Ara

Şehrimiz Tokat projesi kapsamında 5C ve 7B sınıfı öğrencilerimiz bugün derslerini sulu sokakta bulunan Yağıbasan medresesinde ve şehir müzesi'nde işlediler. ders sonrasında öğrencilerimiz sulu sokaktaki tarihi mekanları gezdiler.

Ara

İlk yardım eğitmeni Bülent DUYGULU tarafından okulumuz öğrencilerine ilşk yardım eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri sinemada "Aybüke" filmini izlediler.