KTS DEĞERLER EĞİTİMİ, BİLİM, SANAT, SPORTİF ETKİNLİKLERİ

KTS Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Alanı Şubat-Mart ayları faaliyetleri gerçekleştirildi. Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler / Oku-yorum projesi kapsamında okuma grupları oluşturuldu. Bu kapsamda her sınıf seviyesinde bir okuma grubu olamak üzere toplam 10 okuma grubu oluşturuldu. Okuma gruplarımız okudukları kitapların değerlendirmelerini gerek okul içinde gerekse okul dışında farklı mekanlarda danışman öğretmenler koordinesinde yapmaktadırlar. Okul kütüphanemiz öğrenci ve öğretmenlerimizin etkin bir şekilde kullanabileceği, kitap okuyabileceği, güncel ve özgün kitapları seçebileceği bir alan haline getirildi. Kütüphanemize gerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gerekse okul aile birliğimizin katkılarıyla 500 e yakın yeni kitap kazandırdık. Kütüphanemiz öğrencilerimizin yararlanabilmesi için her teneffüs açık tutulmaktadır.

24-02-202224-02-202224-02-2022

Yayın: 24.02.2022 - Güncelleme: 24.02.2022 13:21 - Görüntülenme: 138